Rozpis:
- 6 kuřecích stehen
- 250 g žampionů
- 2 skleničky (400 g) sterilované zeleniny (zde) nebo lečo
- 3 cibule
- 5 stroužků česneku
- sůl, koření Medvědí gril
Postup:
Do pekáče nakrájíme nahrubo cibuli a očištěné žampiony, přidáme pokrájený česnek a osolíme. Poklademe sterilovanou zeleninou a navrch položíme omytá, očištěná stehna obalená v grilovacim koření. Do trouby vyhřáté na 190°C vložíme nejprve přikryté a cca po půlhodině odkryjeme a dopékáme odkryté. Stehna během pečení obracíme, po změknutí je můžeme pod grilem nechat dopéct. Nemusíme podlévat vodou, použitá sterilovaná zelenina se rozpeče a vytvoří chutnou směs.
Žádné komentáře:
Okomentovat