20 března 2017

Žampiony s klobásou a zeleninou

Rozpis:
  • 9 velkých žampionů
  • 200 g vinné klobásy
  • červená a zelená paprika
  • naťová cibulka
  • pepř, sůl
  • máslo na vymaštění pekáčku
Postup:
Žampiony omyjeme, vylomíme nožičky a oloupeme. Do misky vytlačíme klobásu, přidáme jemně pokrájené papriky (množství podle chuti) a nať cibulky. Osolíme, opepříme a zamícháme. Směsí naplníme hlavičky žampionů, které jsme uvnitř také mírně osolili. Vložíme do pekáčku vytřeného máslem. Mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě vyhřáté na 180°C cca 30 minut
Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání