24 října 2016

Holandský řízek na paprikovém lusku

Rozpis:
  • 300 g mleté vepřové plece
  • 100 g sýra Goudy
  • 50 ml mléka
  • sůl, pepř
  • 1 lžička uzené sladké papriky
  • 1 lžička sladké chilli omáčky
  • 4 paprikové lusky
  • máslo na vymazání pekáčku
Postup:
Maso a sýr umeleme, okořeníme, zalijeme mlékem a dobře promícháme. Necháme v ledničce odležet, nejlépe do druhého dne. Omyté paprikové lusky překrojíme a odstraníme semeník a stopku. Potom je naplníme masovou směsí a vložíme do pekáčku vymazaného máslem. Podlijeme nepatrně vodou a pečeme v troubě vyhřáté na180°C. Nakonec můžeme ještě posypat strouhaným sýrem a nechat krátce zapéct.






Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání