Rozpis:
- 4 plátky hovězího masa
- 8 plátků Schwarzwaldské šunky
- 2 lžíce Dijónské hořčice
- 2 velké cibule
- pepř, sůl
- hovězí vývar
- 2 lžíce sádla
- hladká mouka na zahuštění
Postup:
Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky a na kažký plátek položíme kousek cibule. Zavineme do závitku a spíchneme párátkem nebo kovovou jehlou na maso. Závitky zprudka opečeme v pánvi na sádle a vyndáme na talíř. Na výpeku osmahneme drobně pokrájenou cibuli, vložíme zpět závitky a zalijeme horkým vývarem. Přikryté dusíme do změknutí masa, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody a povaříme cca 10 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat