Rozpis:
- 200 g hladké mouky
- 70 g cukru moučky
- 1 čokoláda Margot (100 g)
- 150 g másla
- 1 žloutek
- 1 lžíce kakaového prášku
- čokoládová poleva
- čokoládové zdobení
Postup:
Na vál prosijeme mouku s kakaem, přidáme cukr, změklé máslo, strouhanou čokoládu Margot a žloutek. Vypracujeme těsto, zabalíme do fólie a vložíme do chladničky (nejlépe do druhého dne). Z těsta vyválíme plát cca 3 mm silný, formičkou vykrajujeme ježečky a přendáme na plech s pečícím papírem. Pečeme v troubě vyhřáté na 170°C cca 8 minut. Po vychladnutí zdobíme čokoládou a posypeme čokoládovým zdobením.
Žádné komentáře:
Okomentovat