26 dubna 2015

Rolády Red Velvet

Rozpis těsto:
  • 400 g směsi Sandra Velvet
  • 50 g oleje
  • 180 g vody
  • 100 g vajec (váha bez skořápky)
Krém:
  • 600 g mascarpone
  • 250 ml smetany 30%
  • 1 vanilkový cukr
  • cukr moučka podle chuti
Postup:
Našleháme vejce, přidáme vodu a olej. Metličkou vešleháme směs Sandra Velvet. Těsto rozetřeme na dva plechy s pečícím papírem, mírně postříkaným olejem ve spreji. Upečeme v troubě vyhřáté na 165 - 170°C (nepřesušit). Po vychladnutí uvolníme plát z papíru.
Na krém rozšleháme mascarpone s cukry a vmícháme ušlehanou smetanu. Pláty potřeme krémem a pomocí papíru zabalíme do rolády. Asi třetinou krému dozdobíme. Hotové rolády vložíme do ledničky vychladit.

Omlouvám se, zapomněla jsem dát odkaz pečící směs Sandra Velvet. Přikládám ho nyní: zde



Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání