Rozpis těsto:
- 400 g směsi Sandra Velvet
- 50 g oleje
- 180 g vody
- 100 g vajec (váha bez skořápky)
Krém:
- 600 g mascarpone
- 250 ml smetany 30%
- 1 vanilkový cukr
- cukr moučka podle chuti
Postup:
Našleháme vejce, přidáme vodu a olej. Metličkou vešleháme směs Sandra Velvet. Těsto rozetřeme na dva plechy s pečícím papírem, mírně postříkaným olejem ve spreji. Upečeme v troubě vyhřáté na 165 - 170°C (nepřesušit). Po vychladnutí uvolníme plát z papíru.
Na krém rozšleháme mascarpone s cukry a vmícháme ušlehanou smetanu. Pláty potřeme krémem a pomocí papíru zabalíme do rolády. Asi třetinou krému dozdobíme. Hotové rolády vložíme do ledničky vychladit.
Omlouvám se, zapomněla jsem dát odkaz pečící směs Sandra Velvet. Přikládám ho nyní: zde
Žádné komentáře:
Okomentovat