14 dubna 2015

Marinované krůtí řízečky

Rozpis:
  • 4 řízky z krůtích prsíček
  • sůl, pepř
  • 2 vejce
  • 1 lžíce dijónské hořčice
  • 2 lžíce sojové omáčky
  • 1 lžíce worcesterové omáčky
  • 1 vrchovatá lžíce Solamylu
  • olej na smažení
Postup:
Řízky nakrájíme na kousky, naklepeme, osolíme a opepříme. Vejce rozklepneme do misky, rozšleháme, přidáme hořčici, sojovku, worcester, Solamyl a důkladně promícháme. Do vzniklé marinády vložíme maso a necháme do druhého dne proležet. Druhý den pomalu opékáme z obou stran na tenké vrstvě horkého oleje dozlatava.
Příloha: pečené brambory.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání