- 5 vepřových líček
- 15 - 20 kousků anglické slaniny
- 15 -20 kousků červené a žluté papriky
- 1 velká cibule
- grilovací nebo jiné pikantní koření
- sůl, 2 lžíce sójové omáčky
- 3 - 4 lžíce oleje na pánev
- 3 špejle
Postup:
Vepřová líčka omyjeme, očistíme a nakrájíme na kousky. Okořeníme medvědím grilem nebo jiným pikantním kořením. Na špejle střídavě napichujeme kousky masa, anglické, cibule a paprik. Špízy zprudka opečeme na horkém oleji, podlijeme asi 200 ml horké vody nebo vývaru a přidáme 2 lžíce sójové omáčky. Dusíme pod pokličkou do změknutí masa a podle potřeby podléváme. Nakonec necháme vodu vysmahnout .
Žádné komentáře:
Okomentovat