28 října 2014

Krkovička na houbách a pórku

Rozpis:
  • 4 plátky vepřové krkovice
  • velkou hrst tvrdých hub (čerstvé nebo mražené)
  • 1 pórek
  • koření Petra Stupky Krkovička gril
  • sůl
Postup:
Mírně naklepané plátky krkovice osolíme a posypeme kořením. Pokrájené houby smícháme s pórkem nakrájeným na tenká půlkolečka. Na dno pekáčku nasypeme směs hub a pórku, poklademe plátky masa a opět posypeme stejnou směsí. Podlijeme mírně vodou a pečeme přikryté pokud není maso téměř měkké. Během pečení je vhodné maso obrátit. Dopékáme odkryté, aby maso zezlátlo. Takto můžeme péct a vrstvit jakékoliv množství - já jsem pekla 10 porcí.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání