17 července 2014

Těstovinový salát s tuňákem

Rozpis:
  • 250 g těstovin
  • 1 konzerva tuňáka (filety)
  • 100 g žluté papriky
  • 100 g červené papriky
  • 50 g cibule
  • 130 g bílého jogurtu
  • 40 g majonézy
  • sůl, pepř, citronová šťáva
  • plocholistá petrželka nebo bazalka
Postup:
Těstoviny uvaříme, propláchneme a necháme vychladnout. Cibuli nakrájíme, vložíme do horké vody spařit, zcedíme a necháme také vychladnout. Těstoviny vložíme do mísy, přidáme drobně pokrájenou papriku, cibuli, jogurt, majonézu, zcezeného tuňáka a zamícháme. Dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Nakonec přidáme pokrájenou petržel nebo bazalku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání