Rozpis:
- 500 g listového těsta
Náplň 1:
- 100 g libové slaniny
- 1 lžíce oleje
- 100 g pórku
- 100 g strouhaného sýra
- 60 g červené papriky
- česneková pažitka, grilovací koření
- 2 vejce
Náplň 2:
- 1 konzerva tuňáka (140 g masa)
- 150 g pórku
- 100 g strouhaného sýra
- 100 g barevné papriky
- sůl, pepř
- 2 vejce
Postup:
Slaninu opečeme na oleji, přidáme drobně pokrájený pórek a chvíli restujeme. Do vychladlého vmícháme pokrájenou papriku, česnekovou pažitku ( můžeme nahradit česnekem), sýr, vejce, okořeníme.
Tuňáka scedíme, vymačkáme šťávu a vložíme do misky. Vmícháme pokrájený pórek a papriku, strouhaný sýr, vejce, osolíme a opepříme.
Listové těsto rozválíme, polovinu plátu potřeme první a druhou polovinu druhou náplní.
Pečeme v troubě vyhřáté na 190 - 200°C.
Žádné komentáře:
Okomentovat