- listové těsto
- 150 g jemného kečupu
- 100 g ostrého kečupu
- 150 g gothajského salámu
- 150 g sýra cihly
- čerstvé nebo sušené oregano
- česnek, hrubá sůl
- lněné a sezamové semínko
Postup:
Nastrouháme tvrdý sýr a gothaj na velkých okách struhadla.
Přidáme ostrý a jemný kečup, oregano a česnek podle chuti, lžíci sezamového a lněného semínka, popřípadě ještě dosolíme. Z listového těsta si vyválíme obdélník cca 3 mm silný. Polovinu potřeme náplní a druhou polovinou přikryjeme. Nakrájíme na cca 2 cm pruhy, které stočíme do copánků a položíme na plech s pečícím papírem. Potřeme vodou, posypeme semínky a hrubou solí. Pečeme v troubě vyhřáté na 200°C.
Žádné komentáře:
Okomentovat