26 září 2010

Hrk hrk buchta

Rozpis piškot:
  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1 hrnek cukru
  • 1/2 hrnku oleje
  • 1/2 hrnku mléka
  • 2 vejce
  • 1 prášek do pečiva
Krém:
  • 1 šlehačka
  • 1 pudink za studena (Creme Olé)
  • 1 velký ananasový kompot 
  • 1 ztužovač šlehačky
Na vrch:
  • 1 šlehačka
  • 1 ztužovač šlehačky
  • čokoláda
Postup:
Na piškot zamícháme všechny ingredience a vzniklé těsto rozprostřeme na vymazaný a vysypaný plech. Upečeme při 170°C. Do uzavíratelné nádoby dáme šlehačku, šťávu z kompotu, ztužovač a pudink (dala jsem kakaový). Několikrát  nádobou zatřepeme. Nádobu otevřeme, přidáme ananas pokrájený na menší kousky a opět protřepeme. Krémem potřeme studený piškot. Na krém natřeme šlehačku ušlehanou se ztužovačem a nakonec posypeme strouhanou čokoládou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání