09 března 2010

Kuřecí játra v zelenině

Rozpis:

  • 250 g kuřecích jater
  • 1 cibule
  • 200 g mražené zeleniny
  • 3 lžíce oleje
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • petrželka, sůl, pepř
  • 3 lžíce sojové omáčky

Postup:
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme očištěná, omytá, na větší kusy nakrájená kuřecí játra a orestujeme. Vložíme mraženou zeleninovou směs (dala jsem Babiččinu směs, ale můžeme přidat směs podle obliby), podlijeme troškou vody, dusíme do změknutí zeleniny. Všechna voda má být vydušena. Přidáme světlou sojovku, opepříme, dosolíme podle chuti a odstavíme z plotýnky. Vmícháme zakysanku, petrželku a podáváme s rýží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání