Rozpis
- 600 g libové vepřové plece
- 3 velké cibule
- 1 sklenička zeleniny na bramborový salát
- 4 vejce natvrdo
- 150 - 220 g kabanosu
- 3 lžíce hot kečupu
- 4 - 5 lžic dijonské hořčice
- 300 ml mléka
- sůl, pepř, mletý kmín
- mouka na zahuštění
- 1 - 2 lžičky chilli omáčky
- 4 lžíce oleje
Postup:
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme maso nakrájené na kostky, mletý kmín, pepř, kečup, hořčici a opět chvilku osmahneme. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme doměkka. V hrníčku rozmícháme trochu mouky s vodou a zahustíme omáčku, přilijeme mléko a popřípadě přidáme vodu. Do omáčky vložíme nakrájený kabanos, zeleninovou směs i s lákem a chvilku provaříme. Dochutíme, máme-li rádi ostřejší, přidáme chilli omáčku. Na talíři posypeme nakrájenými vejci. Podáváme s knedlíky, těstovinami nebo rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat