Rozpis:
- 250 g Pene těstovin
- 200 g vepřového mletého masa
- 1 velká cibule
- 2 velké stroužky česneku
- 1/2 červené papriky
- 1/2 žluté papriky
- 200 - 250 g strouhaného sýra
- kečup, petrželka
- sojová omáčka, chili omáčka
- paprika, kmín, sůl, olej
Postup:
Na pánvi s troškou oleje orestujeme nakrájenou cibuli a mleté maso. Po krátkém opečení přidáme nakrájenou papriku, česnek, kmín, sojovou a chili omáčku, 5 - 6 lžic kečupu, osolíme a dusíme asi 10 minut, aby papriky změkly, ale byly křupavé. Přidáme hrstku sekané petrželky, zamícháme a vmícháme do vařených, dobře zcezených těstovin. Na talíři posypeme vrstvou strouhaného sýra.
Žádné komentáře:
Okomentovat