23 února 2010

Kuřecí maso pod peřinou


Rozpis:
  • 4 porce kuřecího masa
  • 500 g libového vepřového bůčku
  • 2 - 3 rohlíky
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • olej
  • majoránka
  • sůl
  • pepř
  • petrželka
  • mletá paprika
  • vegeta

Postup:
Omyté vrchní stehenní nebo prsní kuřecí řízky mírně naklepeme, osolíme a posypeme paprikou. Bůček umeleme s rohlíky a česnekem. Přidáme sůl, pepř, rozšlehaná vejce, vegetu, majoránku, pokrájenou petrželku a vše dobře promícháme. Polovinu směsi rozložíme do pekáčku vymaštěného olejem, poklademe kuřecí maso a přikryjeme druhou polovinou směsi. Pečeme asi na 1 hodinu v předehřáté troubě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání