Rozpis:
- chlebíčková veka
- máslo
- strouhaný sýr
- rajčata
- sýr Niva
- vařená vejce
- šunkový salám
- okurky
- pórek
- konzerva tuňáka
Postup:
Plátky veky mírně namažeme máslem.
- 1./ Dáme plátek salámu, vejce, okurku a posypeme strouhaným sýrem.
- 2./ Poklademe plátky rajčat, posypeme krájeným pórkem a navrch dáme plátek Nivy.
- 3./ Opět plátek salámu, vejce, plátek rajčete, posypeme kolečky pórku a strouhaným sýrem.
- 4./ Tuňáka z konzervy přecedíme, dáme na veku, posypeme pórkem a strouhaným sýrem.
Na veku můžeme kombinovat i různé zbytky z ledničky. Chlebíčky dáme na plech s pečícím papírem a zapečeme do křupava v troubě vyhřáté na 180 - 200°C asi 10 (podle výkonu trouby). Podáváme teplé.
Žádné komentáře:
Okomentovat