- 4 kotlety s kostí
- 1 červená paprika
- 1 zelená paprika
- 1 sklenička konzervovaných kapií (330 g)
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 2 lžíce rajského protlaku
- cca 400 ml vývaru
- pepř, sůl
- sádlo nebo olej
Postup:
Kotlety mírně naklepeme, nařízneme okraje, osolíme a opepříme. Na horkém tuku je zprudka opečeme a vyjmeme na talíř. Na výpeku osmahneme cibuli nakrájenou na klínky, přidáme na proužky nakrájené papriky a opět osmahneme. Po chvilce přidáme lisovaný česnek a zcezené kapie, rajský protlak, sůl a pepř. Po krátkém zarestování zalijeme vývarem, vložíme kotlety a dusíme do měkka. Podle potřeby dochutíme a podáváme s rýží.
Žádné komentáře:
Okomentovat