- 2 steaky z hejka
- 400 g zeleniny (mrkev, ředkev,cuketa)
- 1 střední cibule - šalotka
- 50 g měkkého másla
- 2 lžičky koření na ryby
- 3 střední stroužky česneku
- 1 lžíce sladké chilli omáčky
- sůl
Postup:
Nejprve si připravíme bylinkové máslo na rybu. Smícháme 30 g másla, 2 lisované stroužky česneku, koření na ryby, chilli omáčku a pokud je potřeba dosolíme. Zeleninu, cibuli a zbývající stroužek česneku nakrájíme, mírně osolíme a vložíme do zapékací misky vymazané cca 20 g másla. Pokud máme mraženého hejka, necháme ho povolit. Potřeme připraveným bylinkovým máslem z obou stran a položíme na zeleninu. Vložíme do remosky, pečeme do změknutí ryby a zeleniny. Při podávání polijeme rybu i zeleninu výpekem.
Žádné komentáře:
Okomentovat