Rozpis:
- 2 pomazánková másla
- 2 šlehačky 33%
- 1 tvaroh ve vaničce
- 200 g moučkového cukru
- 2 balíčky cukrářských piškotů
- rozpustná káva, rum nebo amareto
- kakaový prášek
Postup:
Do hustého krému vyšleháme pomazánková másla, tvaroh, šlehačky a cukr. Dortovou formu vymažeme máslem a na dno dáme vrstvu piškotů namočených v kávě s rumem nebo amaretem. Na piškoty rozetřeme cca třetinu krému, dáme opět vrstvu namočených piškotů, vrstvu krému a třetí vrstvu piškotů zakryjeme zbytkem krému. Povrch uhladíme a vložíme do lednice uležet. Druhý den opatrně objedeme nožem boky a rozepneme formu. Posypeme kakaem a podáváme.
Inspirace: internet - upraveno
Žádné komentáře:
Okomentovat