- 600 g mletého hovězího masa
- pepř, sůl, olej
- 4 plátky čedaru
- 4 velké housky
- ledový salát
- 2 rajčata
- 1 cibule
- 4 vejce
- kečup, tatarská omáčka
Postup:
Maso smícháme se solí a pepřem. Ruce si potřeme olejem a vytvarujeme z masa 4 placky. Grilujeme na rozpáleném grilu, nesmíme dlouho péct a vysušit. Připravíme si na pánvi sázená vejce. Když jsou plátky téměř hotové, poklademe maso plátky čedaru a dáme na gril rozpéct rozkrojené housky. Na spodní půlku rozpečené housky dáme pokrájený salát, tatarku, plátek masa s čedarem, sázené vejce, plátky rajčete a cibule. Vrchní půlku housky potřeme kečupem a přiklopíme.
Inspirace: Kluci v akci - letní grilování
Žádné komentáře:
Okomentovat