Rozpis:
- 400 g hovězího masa
- 400 g konzervovaných rajčat
- 2 lžíce oleje
- 2 lžičky mletého kmínu
- 2 - 3 lžičky chilli omáčky
- 2 - 3 stroužky česneku
- 1 lžička cukru
- oregano, sůl, pepř
- 150 ml kečupu
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 konzerva Mexiko Bonduelle
- strouhaný sýr na ozdobu
Postup:
Libové hovězí maso (nejlépe zadní) umeleme a orestujeme. Okořeníme, přidáme cukr, česnek a mouku. Po krátkém orestování přidáme loupaná rajčata se šťávou a šťávu z konzervy Mexiko, dusíme ještě asi 25 minut. Přidáme kečup, zeleninu z konzervy a povaříme 3 - 5 minut.
Podáváme s rýží a ozdobíme sýrem.
Žádné komentáře:
Okomentovat