01 ledna 2012

Kuřecí maso pod sněhovou peřinou

Rozpis:
  • 4 kuřecí řízky
  • 150 g strouhané goudy
  • 1 bílek
  • koření Adamova žebra
  • sůl
  • olej
Postup:
Kuřecí prsa mírně naklepeme, okořeníme pikantním kořením, podle chuti dosolíme, zakápneme olejem a necháme hodinku odležet. Odleželé maso opečeme zprudka na pánvi s nepatrným množstvím oleje a přendáme na vymazanou zapékací misku. Bílek ušleháme se špetkou soli na sníh. Na opečená prsíčka navršíme sníh a ten posypeme strouhaným sýrem. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a zapečeme. Podáváme se smaženými srdíčky. Srdíčka uděláme z těsta na krokety, které rozválíme na plát 1 - 1,5 cm silný, vykrájíme srdíčka a usmažíme v horkém oleji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání