14 června 2011

Nepečené hrk hrk řezy

Rozpis:
  • 250 ml smetany ke šlehání
  • 1 ztužovač šlehačky
  • 1 pudink Olé za studena - vanilkový
  • 350 g rozmačkaných jahod
  • 2 lžíce cukru moučky
  • 150 g kulatých piškotů
Postup:
Do uzavíratelné misky vložíme rozmačkané nebo rozmixované jahody, přidáme šlehačku, cukr, ztužovač a pudink Olé. Misku uzavřeme a několikrát protřepeme - vznikne hustý krém. Obdélníkovou formu vyložíme potravinářskou folií, na dno dáme vrstvu piškot, potřeme polovinou krému, pokračujeme vrstvou piškot, krémem a nakonec uzavřeme piškoty. Přikryjeme folií a necháme v chladničce do druhého dne rozležet. Řezy nakrájíme, nazdobíme a papáme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání