04 června 2010

Zeleninový salát s kuřecím masem a ananasem



Rozpis:
  • 150 g kuřecího masa
  • 100 g ananasu
  • 30 - 50 g naťové cibulky
  • 80 g červené kapie
  • 80 g salátové okurky
  • 150 g ledového salátu
  • 2 - 3 lžíce zakysanky nebo majonézy
  • citronová šťáva
  • sůl, pepř

Postup:
Na kostičky nakrájíme ananas (může být z konzervy), kapii, okurku, přidáme nakrájenou naťovou cibulku, pokrájené kuřecí maso a drobně natrhaný salát. Vmícháme zakysanku nebo majolku, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Podáváme s pečivem.
Kuřecí maso dáme vařené, pečené nebo orestované na oleji a vždy musí být studené.
Z tohoto množství jsou 3 porce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání