Rozpis:
- 1.15 kg mletéto masa
- 150 g uzeného bůčku
- 180 g cibule
- 4 vejce
- strouhanka
- česnek, pepř
- mletý kmín, sůl
- majoránka
Postup:
Vepřový libový bok nebo plecko a libové hovězí maso nameleme spolu s cibulí a uzeným masem. Mleté maso vložíme do mísy a přidáme vejce, strouhanku (dala jsem 150 g - vepřové bylo libová plec), lisovaný česnek, pepř, mletý kmín, majoránku a sůl. Dobře promícháme. Nerada chutnám syrové maso, dám si malého kastrolku olej a udělám malý zkušební karbanátek. Když je třeba sekanou dochutím. Sekané dělám větší množství a dávám si ji do mrazáku do krabiček od půlkilové Flory. Je to množství na 4 karbanátky a mám sekanou hotovou.
Žádné komentáře:
Okomentovat