24 ledna 2010

Kuřecí maso v zelenině


Rozpis:
  • 350 g kuřecího masa
  • 400 g zeleninové směsi s houbami (mražená)
  • 3 lžíce oleje
  • světlá sójová omáčka
  • koření Adamova žebra

Postup:
Maso nakrájíme na malé kousky a naložíme do směsi koření, sójové omáčky a oleje na 1 - 2 hodiny. Proleželé maso opečeme na rozehřáté pánvi, přidáme zeleninu a restujeme asi 5 minut. Zelenina má být měkčí, ale křupavá. Podáváme s různě upravenými bramborami, nebo jen samotné. Já jsem dala mraženou zeleninu z Lidlu - mrkev, hrášek, kukuřice, paprika, perlová cibulka a žampióny (Gemu"sepfanne).
Toto množství je 2 - 3 porce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání