24 listopadu 2009

Švédské filé

Rozpis:
  • 500 g rybího filé
  • 50 g másla
  • 200 g zakysané smetany
  • 100 g anglické slaniny
  • 40 g strouhanky
  • 70 g strouhaného sýra
  • 70 g hladké mouky
  • sladká paprika
  • mletý kmín, sůl

Plátky rybího filé osolíme a obalíme v hladké mouce promíchané s mletým kmínem a paprikou. Do vymazané zapékací misky filé narovnáme a dáme smetanu. Navrch položíme tenké plátky anglické a upečeme v troubě vyhřáté na 200°C. Plátky anglické odložíme na talíř a povrch filé posypeme strouhankou smíchanou se sýrem. Navrch dáme opět anglickou a dáme krátce zapéct. Podáváme s bramborami, kaší, hranolkami a p.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání