26 listopadu 2009

Kuřecí závitky s bílou klobásou

Rozpis:
  • 4 plátky z kuřecích prsíček
  • 200 g bílé klobásy
  • 150 ml bílého vína
  • 2 lžíce zakysané smetany
  • petrželka
  • olej, sůl, pepř

Postup:
Vymačkáme klobásu do misky, přidáme nakrájenou petržel a ochutíme solí a pepřem. Kuřecí plátky naklepeme, osolíme, opepříme. Na plátky rozložíme směs z klobásy a svineme. Závitky spíchneme jehlou nebo párátkem a opečeme na oleji. Podlijeme vínem a trochou vody, pod pokličkou dusíme asi 20 minut. Závitky vyjmeme a do výpeku přidáme 2 vrchovaté lžíce zakysané smetany. Krátce prohřejeme a podáváme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání