Rozpis:
- 500 g tresky
- 2 mrkve
- 2 stonky řapíkatého celeru
- 1 malá cuketa
- 1 jarní cibulka
- 5 rajčat
- 50 g Pecorina nebo ementálu
- oregano, bazalka
- pepř, sůl
- šťáva z poloviny citronu
- olivový olej
Postup:
Tresku nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťavou, posypeme pokrájeným oreganem a bazalkou. Odložíme stranou, než si očistíme a nakrájíme zeleninu. Nakrájenou osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Přidáme tresku s bylinkami, kterou také osolíme a opepříme. Posypeme strouhaným sýrem, obložíme posolenými a opepřenými plátky rajčat. Pokapeme olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme cca 20 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat