25 srpna 2017

Treska na zelenině

Rozpis:
  • 500 g tresky
  • 2 mrkve
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • 1 malá cuketa
  • 1 jarní cibulka
  • 5 rajčat
  • 50 g Pecorina nebo ementálu
  • oregano, bazalka
  • pepř, sůl
  • šťáva z poloviny citronu
  • olivový olej
Postup:
Tresku nakrájíme na porce, pokapeme citronovou šťavou, posypeme pokrájeným oreganem a bazalkou. Odložíme stranou, než si očistíme a nakrájíme zeleninu. Nakrájenou osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Přidáme tresku s bylinkami, kterou také osolíme a opepříme. Posypeme strouhaným sýrem, obložíme posolenými a opepřenými plátky rajčat. Pokapeme olejem, vložíme do trouby vyhřáté na 180°C a pečeme cca 20 minut.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Okurky

Rozpis na jednu zavařovací láhev 0,7 l: 4 pepře 4 nová koření 1 bobkový list 5 cukerinů 1 lžička soli 1/2 lžičky hořčičného semínka 1/16 l o...