Rozpis:
- 200 g hladké mouky
- 80 g cukru moučky
- 100 g hery
- 50 g mletých ořechů
- 1 vejce
- lžička citronové kůry
- 200 g krému
- jemně mletá káva
- čokoládová poleva mléčná
- čokoládová poleva bílá
- marcipánová srdíčka
Z mouky, cukru, hery, ořechů, vejce a citronové kůry zaděláme těsto, necháme zabalené do potravinářské fólie v chladničce do druhého dne. Z vychlazeného těsta vyválíme plát 2 - 3 mm silný a vykrajujeme jazýčky. Pečeme v troubě vyhřáté na 170°C a necháme vychladnout. Do základního krému vmícháme mletou kávu a slepujeme jazýčky. Necháme v chladnu ztuhnout, poléváme mléčnou polevou a zdobíme bílou čokoládou a srdíčky.
Žádné komentáře:
Okomentovat