15 prosince 2013

Linecké s krémem z margot čokolády

Rozpis:
  • 360 g hladké mouky
  • 240 g hery
  • 100 g moučkového cukru
  • 1 vanilkový cukr
  • 2 žloutky
  • citronová kůra
Krém:
  • cca 200 g základního krému (zde)
  • 100 g margot čokolády
  • čokoládová poleva
  • zdobení z marcipánu

Postup:
Z uvedených ingrediencí zaděláme těsto a zabalíme do fólie. V ledničce necháme odležet do druhého dne. Vyválíme plát 2 - 3 mm silný a vykrajujeme tvary. Upečeme v troubě vyhřáté na 170°C a necháme vychladnout.
Do základního krému vmícháme margot čokoládu nastrouhanou na velkých okách struhadla. Cukroví krémem slepíme, necháme v chladnu ztuhnout, polijeme polevou a dozdobíme.





Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání