Rozpis:
- 360 g hladké mouky
- 240 g hery
- 100 g moučkového cukru
- 1 vanilkový cukr
- 2 žloutky
- citronová kůra
Krém:
- cca 200 g základního krému (zde)
- 100 g margot čokolády
- čokoládová poleva
- zdobení z marcipánu
Postup:
Z uvedených ingrediencí zaděláme těsto a zabalíme do fólie. V ledničce necháme odležet do druhého dne. Vyválíme plát 2 - 3 mm silný a vykrajujeme tvary. Upečeme v troubě vyhřáté na 170°C a necháme vychladnout.
Do základního krému vmícháme margot čokoládu nastrouhanou na velkých okách struhadla. Cukroví krémem slepíme, necháme v chladnu ztuhnout, polijeme polevou a dozdobíme.
Žádné komentáře:
Okomentovat