24 listopadu 2013

Hovězí plátek paní Dany

Rozpis:
  • hovězí maso (roštěná , zadní)
  • strouhanka
  • pepř, sůl
  • Vegeta nebo Medvědí gril
  • sádlo
Postup:
Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a ještě jednou naklepeme ve strouhance. Na sádle z obou stran opečeme. Vložíme do pekáčku a posypeme kořením Medvědí gril. Zalijeme horkou vodou, aby bylo maso 2 - 3 cm ponořené. Pečeme přiklopené v troubě při teplotě 200°C do změknutí. Ze strouhanky se nám udělá výborný sosík a maso je krásně měkké.
Tento recept jsem dostala od návštěvnice blogu paní Dany z Moravy. Paní Dana takto připravuje maso v remosce a navrch koření Vegetou. Já jsem použila Medvědí gril. Maso takto připravené bylo výborné a tímto paní Daně děkuji za recept.




2 komentáře:

Okurky

Rozpis na jednu zavařovací láhev 0,7 l: 4 pepře 4 nová koření 1 bobkový list 5 cukerinů 1 lžička soli 1/2 lžičky hořčičného semínka 1/16 l o...