Rozpis:
- hovězí maso (roštěná , zadní)
- strouhanka
- pepř, sůl
- Vegeta nebo Medvědí gril
- sádlo
Postup:
Plátky masa mírně naklepeme, osolíme, opepříme a ještě jednou naklepeme ve strouhance. Na sádle z obou stran opečeme. Vložíme do pekáčku a posypeme kořením Medvědí gril. Zalijeme horkou vodou, aby bylo maso 2 - 3 cm ponořené. Pečeme přiklopené v troubě při teplotě 200°C do změknutí. Ze strouhanky se nám udělá výborný sosík a maso je krásně měkké.
Tento recept jsem dostala od návštěvnice blogu paní Dany z Moravy. Paní Dana takto připravuje maso v remosce a navrch koření Vegetou. Já jsem použila Medvědí gril. Maso takto připravené bylo výborné a tímto paní Daně děkuji za recept.
Zajímavý recept, zkusím.
OdpovědětVymazatMohu doporučit. :)
OdpovědětVymazat