14 února 2011

Rybí filé na másle

Rozpis:
Rybí filé na másle
  • 4 porce rybího filé
  • 50 g másla
  • 1 lžíce oleje
  • koření na ryby
  • citronová šťáva
  • sůl
Postup:
Na pánev s rozehřátým olejem a máslem položíme 4 velké nebo 8 malých kostek filé. Pokapeme šťávou z citronu nebo pomeranče, posypeme kořením na ryby a opékáme. Po chvíli otočíme a opékáme z druhé strany. Délku opékání si musíme přizpůsobit podle velikosti a zmrazení kostek ryby. Podáváme s různě upravenými bramborami, třeba brambory na cibulce (zde) a zeleninou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Slaná srdíčka

Rozpis těsto: 1 vejce celé 1 bílek 1 lžička soli 1 lžička cukru 40 g tekutého másla 220 ml vlažného mléka  6 g sušeného droždí 450 g hladké ...