22 června 2010

Aztécký poklad

Rozpis:
  • 300 g kuřecích prsou
  • 500 g zmrazené zeleninové směsi
  • koření Aztécký poklad
  • 3 lžíce omáčky PAD THAI
  • 1 lžíce omáčky Teriyaki Sauce
  • chilli omáčku, pepř, sůl
  • 2 lžíce oleje

Postup:
Kuřecí maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme, přidáme koření Aztécký poklad, sladkou omáčku Pad Thai, omáčku Teriyaki (chuťově podobná vorčestru) a podle chuti chilli omáčku. Zamícháme a necháme cca hodinu proležet.
Maso dáme na pánev s horkým olejem a orestujeme. Přidáme mraženou zeleninu (dala jsem směs Italienische art z Lidlu) a restujeme. Zelenina musí zůstat křupavá. Podle potřeby ještě dochutíme a podáváme s různou přílohou (rýže, těstoviny....).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání