12 března 2010

Rybí salát se zeleninou


Rozpis:
  • 300 g kyselých ryb bez kůže
  • 280 g zeleniny Bonduelle Mexiko
  • 100 g sladkokyselých okurek
  • 4 vrchovaté lžíce majonézy
  • 70 g cibule
  • pepř, sůl
Postup:

Z kyselých "Křišťálových sleďů" sloupneme kůži a nakrájíme je na kousky. Zeleninu z konzervy necháme vykapat na cedníku, okurky nakrájíme. Cibuli nakrájenou na kostičky vložíme do vroucí vody pouze spařit a necháme vychladnout. Smícháme všechny ingredience přidáme majolku, osolíme a opepříme. Tento salát je ještě lepší druhý den po "rozležení". Podáváme s pečivem.
Inspirace: kastrůlek-recepty, trochu upraveno.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Přání