Rozpis:
- 100 g lučiny
- 50 g másla
- 200g taveného sýra
- 50 g nakrájené vysočiny
- 2 sladkokyselé okurky
- 1 malá červená cibule
- 2 vejce natvrdo
- mletá paprika
- barevná paprika asi 1/3
- mletý pepř
- celozrnná bageta nebo veka
Postup:
Bagetu překrojíme a vydlabeme z ní opatrně střídku. Salám, papriku, cibuli a okurky najemno nakrájíme. Utřeme máslo, papriku a pepř. Přidáme tavený sýr a lučinu, vyšleháme na hladký krém do kterého zamícháme nadrobno nakrájené všechny zbývající ingredience. Touto směsí naplníme bagetu (veku) a zabalíme jí do folie. Dáme do lednice, nejlépe do druhého dne, ztuhnout. Před podáváním bagetu nakrájíme na plátky.
Žádné komentáře:
Okomentovat