Babčiny recepty
09 října 2009
Pařížská šlehačka z kakaa
Rozpis:
250 ml šlehačky
40 g moučkového cukru
30 g prosátého kakaa
Postup:
Smícháme všechny ingredience a za stálého míchání zahřejeme do bodu varu. Vychladlou hmotu dáme do chladničky a druhý den vyšleháme.
Žádné komentáře:
Okomentovat
Novější příspěvek
Starší příspěvek
Domovská stránka
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Přání
Kroužky z nivy
Rozpis: 220 g hladké mouky 200 g jemně strouhané nivy 200 g změklé hery 1 žloutek mouka na vyvalování vejce na potření mák Postup: Mouku pro...
Držková polévka z kotrče
Rozpis: 500- 600 g kotrče 1 větší cibule 2 lžíce sádla 3-4 lžíce hladké mouky 1 lžička mletého kmínu 2-3 lžíce sladké papriky špetka pálivé ...
Škvaření sádla v elektrické troubě
Rozpis: 2,5 kg vepřového sádla 50 ml mléka 100 ml vody Postup: Sádlo zbavíme případných štětin, opereme a nakrájíme na malé stejnoměrné kost...
Žádné komentáře:
Okomentovat